0%

BÅREBUKETTER

Bårebuketter i Hellerup og Lyngby

Hos Gamst Blomster tilbyder vi også et stort udvalg af bårebuketter, uanset om du ønsker at kreere den selv eller vælge en af vores smukke buketter.

Vi ved at, det at miste en kær er en forfærdelig oplevelse. Vi ved også at en smuk begravelse kan hjælpe med at sige ordenligt farvel. Hos Gamst Blomster har vi hjulpet mange familier med bårebuketter til deres kæres begravelser.

Kyndig rådgivning

Uanset om I som familie har en præference til hvilken type bårebuket i ønsker, eller om Jeres kære havde en favoritblomst, så står vi klar til at hjælpe med kyndig rådgivning. Det er vigtigt for os, at I forlader vores butik med præcis de bårebuketter der føles rigtige.

Mange års erfaring med binding af bårebuketter

Hvis I ikke har overskuddet eller lysten til at samle Jeres egen buket, så kan vi også hjælpe. Hos Gamst Blomster har vi mange års erfaring med bårebuketter, og vi har derfor et stort udvalg af kreative og smukke løsninger, så I kan få præcis den buket Jeres kære fortjener.

Kontakt os gerne eller besøg os

Står du og din familie i den ubehagelige situation at skulle begrave Jeres kære, så lad os hjælpe med Jeres bårebuket. Vores dør er altid åben såvel som vores telefon.

Besøg os til en snak om bårebuketter i vores butikker i Lyngby og Hellerup eller kontakt os på 53 66 66 99.

 

Vi tilbyder også blomsterudbringning.

image
https://gamstblomster.dk/wp-content/themes/rayko/
https://gamstblomster.dk/
#9dc44d
style1
paged
Loading posts
/var/www/www.gamstblomster.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Indtast venligst din emailadresse
on
off