0%

BLOMSTERUDBRINGNING

Blomsterudbringning i Hellerup og Lyngby

Blomsterudbringning i Hellerup og Lyngby

Hos Gamst Blomster ApS bringer vi gerne buketter ud, uanset hvad anledningen er. En smuk buket blomster vækker altid glæde hos den, som modtager buketten. Derfor kan du hos os altid få friske og velduftende blomster, hvis du vil glæde en ven, et familiemedlem eller din kæreste. Ved udbringning af blomster varetager vi kundens ønsker bedst muligt, så alle parter får en god oplevelse ud af blomsterudbringningen.

Tegn et blomsterabonnement hos os

Som en speciel del af vores service tilbyder vi vores kunder at tegne et blomsterabonnement. Når du opretter et abonnement hos os, får du altid friske blomsterbuketter lige til døren. Hvis du elsker skønne blomster i dit hjem, kan du selv vælge dit abonnement, så du får et friskt pust af blomster f.eks. hver 14. dag. Ved blomsterabonnementet lægger vi stor vægt på fragtning og plejning af blomsterne. Her leverer vi dem pakkede godt ind, så du kun behøver at sætte dem i vand. Vi bruger heller ikke unødvendig emballage, fordi vi leverer blomsterne i genbrugsmateriale, som også sikrer, at de bliver behandlet nænsomt hele vejen fra os til dig.

Unikke buketter uden mellemled

Vores buketter bliver sammensat af vores dygtige blomsterbindere, hvilket altid resulterer i unikke buketter. Vi har stor viden og ekspertise inden for faget, og derfor er vi stolte af at kunne sige, at vi leverer direkte fra marken til dig. Ved vores blomsterabonnement bliver alle blomster fragtet direkte fra marken til os og videre til dig, hvilket vil sige, at vi har skåret alle mellemled fra. Det har vi gjort, fordi vi mener, det giver dig friskere blomster, der holder længere.

Blomsterudbringning skaber glæde

Det at få en smuk buket blomster er en dejlig følelse. Uanset hvilken lejlighed, så giver det en dejlig følelse. Hos Gamst Blomster tilbyder vi også blomsterudbringning så du kan glæde din ven, familie eller kæreste.

Mange års erfaring

Gennem flere generationer har vi hos Gamst Blomster leveret friske og smukke blomster til de danske blomsterelskere. Vi har derfor en stor viden og ekspertise inde for faget. Læs mere om vores historie.

Forkæl dig selv med et blomsterabonnement

Vi kan ligeledes tilbyde et blomsterabonnement til dig der elsker et hjem med friske blomster. Du kan skræddersy din egen pakke af skønne, friske og velduftende blomster, så dit hjem altid har et friskt pust.

Hvorfor vælge Gamst Blomster?

Vi har altid fokus på kunden når vi udfører en blomsterudbringning, og gør os umage for at du får en fantastisk oplevelse. Vi ved at det at få en buket blomster betyder mere end selve blomsterne.

image
https://gamstblomster.dk/wp-content/themes/rayko/
https://gamstblomster.dk/
#9dc44d
style1
paged
Loading posts
/var/www/www.gamstblomster.dk/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Indtast venligst din emailadresse
on
off